Tankarna snurrar idag. Idag är en sådan där dag då man känner att man lever. Alla känslor är nödvändigtvis inte positiva, men jag välkomnar dem ändå, för de får mig att ifrågasätta mig själv och att utvecklas.

Ibland saknar jag 2003, då jag bloggade på engelska och inte en själ jag kände läste den här bloggen, bara människor långt borta. Ansiktslösa människor, vad de tyckte och tänkte spelade inte så stor roll. Jag brydde mig inte om de dömde mig eller om de inte höll med om mina åsikter. Jag var väldigt öppen då. Väldigt ärlig och ocensurerad.

Idag läser i stort sett varenda en av mina vänner och min familj här. Risken för att någon ska bli sårad om jag skriver i stundens hetta är därmed ungefär 100% högre. Därför, på dagar som idag, håller jag tillbaka. Jag sitter i tystnad i min nervositet och ovisshet med kliande fingrar istället för att skriva av mig. Många gånger har jag funderat på att återuppta gammalt hederligt dagsboksskrivande. Kanske vore idag en bra dag?

Den där ”Flyga Drake”-filmen var allt lite läskig tycker jag. Inga mysiga killar, de där talibanerna.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En smak av landet

Något av det bästa som finns med att hänga på landet är att man kan gå ut på gården och äta saker, rakt från mark

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Kommunikatörsdagen

Kommunikatörsdagen i Karlstad!

De senaste dagarna har mitt humör sväng kraftigt, från uppgivenhet till eufori till sorg och hopp. Jag blir alldeles matt bara av svängarna (och det

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!