Höstkläderna lyser med sin frånvaro

Höstkläderna lyser med sin frånvaro

New York har blivit kallt. Idag visar termometern sorgliga 13 grader och det trista gråa vädret håller i sig. Detta vore ju hyfsat okej höstväder om det vore så att jag faktiskt hade hyfsade höstkläder att ta på mig. Men någonstans måste jag ha trott att sommaren skulle hålla i sig tills i november då jag åker vidare till varmare breddgrader, för vad som finns i min garderob i värme-väg är ett par jeans och en kofta. Och en långärmad tischa. Himla spännande. Måste jaga second-hand affärer. Tur man bor nära Lower East Side, där har jag hört att sådana duggar tätt.

Annars då? Två inlämningsuppgifter på två dagar och nästa ska in på söndag. Det är intensivt nu, jag önskar att studieinspirationen kunde infinna sig och att jag inte behövde pina mig genom uppgifterna. Och nu börjar vi verkligen komma in på sådant jag faktiskt inte kan, så ansträngningsnivån måste höjas lite.

Men en föreläsning får räcka för idag, nu ska jag iväg till Café Gitane och möta upp Sofia, det senaste tillskottet till Swepack, vi ska käka lunch och sedan kanske det blir spana lite Gossip Girl-inspelning och shopping på Lower East Side.

Ha en fin kväll Sverige!

3 svar

  1. Hej!

    Att din medhavda garderob tryter på höstvärme är verkligen en bra orsak till shopping 😀 Ser framemot bilder på vad det blev för tillskott. Kram!!

  2. Ah, vi har också kommit in på lite jag inte kan; Flash. Det känns väldigt hektiskt nu! Har ju bara lallat runt lite nu i början eftersom det var mycket jag kunde 😉 Det är bara att kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.