I måndags avslutade jag påsken med att fira Lisa som tog ännu ett steg in i thirty-something-boxen. Hon jublade högt över sin present från mig och Carin, en massa stickor och fina garner. Vuxenpoäng en masse.

Vi började med amerikanskt, och en dos nostalgi, på Mississippi Inn vid Nytorget. Där pratar man amerikanska hela tiden. Eller, servitrisen i alla fall. Efter att ha ätit precis på gränsen till för mycket drog vi oss vidare till Bauer på Götgatsbacken där fönstren stod öppna så att man nästan satt ute fast man satt inne. En fin annandagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

96. Om att våga prioritera sig själv med Anja Forsnor

Anja Forsnor är influencern som brinner för hälsa på riktigt – att mentalt och fysiskt hitta hållbara strategier för välmående. Hur lär vi oss att lyssna på vår magkänsla? Vad är hälsa egentligen?Anja berättar också om hur hennes väg sett ut hittill…

Kvaved soluppgång

Första veckan av 2019

Nämen hej 2019! Kul att se dig! Det är lördag kväll och jag sitter här i min något fula – men ruskigt sköna – skinnsoffa