Nästan normal.

Nästan normal.

Idag är en bra dag. Ingen ångestattack, ingen gråt. Jag är nästan till och med glad. Och nu menar jag inte sådär glad som man kan vara över något någon säger eller något som händer. Utan genuint glad där inne. Jag tog mig till min läkartid på vårdcentralen utan större problem, promenerade till och med dit. Dog inte i väntrummet.

Läkaren ökade dosen på min antidepressiva medicin och nästa vecka ska jag börja jobba halvtid igen. Jag är exalterad och livrädd på samma gång. Men rutiner är nog bra.

Och vet ni vad jag gör just nu? Sitter alldeles ensam på ett café. Med iPaden och musik i lurarna som någon slags sköld från omvärlden, men ändå. Dricker kaffe och bloggar och twittrar och sånt. Man skulle ju nästan kunna tro att jag är normal.

20120515-172302.jpg

4 svar

  1. Åh, fina Linda. Vilket helvete du går igenom och vad ledsen jag blir för att det är så. Känner igen mig. Har aldrig haft ångest-/panikattacker, men varit deprimerad i två perioder. Jag hoppas att du mår bättre snart, på alla plan, och är glad att du har så vackra människor omkring dig. Många kramar

    1. Tack Jane, du är så himla fin, tack för dina ord. Jag hoppas du mår bra och har ett fint liv. Jag kommer bli bättre, jag är bara lite för otålig och vill gärna fixa det här. Men det funkar ju tyvärr inte med plåster och lim. Tack för dina ord. KRAM.

    1. Jag vet inte vad jag ska säga. TACK. Skrev en kommentar till inlägget och jag kopierar in den här med.

      ”TACK. Alltså, jag blir så rörd och glad och gråtig och vill bara krama er underbara människor. Så himla fina ord och jag är galet tacksam. Du anar inte vad det betyder. <3<3<3"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

Semester från sociala medier – kan man?

Glad juli! Vi har lämnat den bästa sommarmånaden bakom oss (ja, jag gillar juni bäst) och den här fredagen känns egentligen som min första semesterdag,

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!