#Blogg100-avslutning på Historiska.

#Blogg100-avslutning på Historiska.

Blogg 100

Igår eftermiddag var jag på eventet Blogg 100 – av bloggare för bloggare. Blogg 100 är en utmaning som Fredrik Wass drog igång i början på året som gick ut på att man skulle blogga varje dag i hundra dagar. Nu var inte jag med i själva utmaningen för jag kom på att det pågick lite för sent, men att hänga med bloggare är ju aldrig fel!

Igår var det ”avslutning” av det hela på Historiska Muséet med paneldiskussioner och föreläsning med bland andra Ebba Kleberg von Sydow och Rebecca Crusoe, både gamla i bloggamet, precis som jag. Mycket inspirerande och intressant.

Jag sprang på en del härliga människor, bland annat Terese från Spark i Baken som tog den här fina bilden på mig och skrev ett härligt inlägg om mig och #hmriot. Tack!

Sedan mötte jag upp Åke i solen och promenerade in till city och tog en liten öl. Och så var det hem och jobba mot dagens deadline. Fina fisken-dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia