Det här med videodagbok.

Det här med videodagbok.

Bild-2013-07-10-kl.-23 Bild-2013-07-10-kl.-23-01

Jag har börjat med en ny grej – videodagbok. Jag fick idén efter att jag såg Beyonces dokumentär ”Life is but a dream” där hon hade använt sin kamera i datorn som dagbok i typ två år.

Ibland så behöver man bara höra sin egen röst formulera de där förvirrade tankarna man har i huvudet. De där tankarna som ibland (ofta) inte är konstruktiva överhuvudtaget utan bara förpestar sinnet och mina tankar om mig själv. Jag har funnit det uppfriskande nyttigt att se mig själv formulera dessa tankar och de ansiktsuttryck som följer med dem. Min tanke är att jag ska försöka se på mig själv som min bästa vän och vad jag skulle ge henne för råd om hon sa alla galna saker som jag tänker om mig själv. Det kanske låter lite narcissistiskt och tokigt, men whatever works, right?

De här videorna är inget jag kommer dela med omvärlden dock, de är alldeles för psykiskt nakna och förvirrade för att släppas fria på interwebzen. Men jag tänkte i alla fall dela med mig av tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

70. Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand/Ångestpodden

Sofie Hallberg & Ida Höckerstrand utgör tillsammans Ångestpodden och företaget Inget Filter. De har hundratusentals lyssnare varje månad och pratar om just – ångest. Något som innebär att väldigt många känner igen sig i vad de pratar om. Vi pratar …

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

71. Josefin & Vanja

Att Josefin Dahlberg och Vanja Wikströms gemensamma podcast ”Josefin & Vanja” är ett resultat av ett ”fuck it, visst vågar jag”-moment är inte direkt någon överraskning. Varje vecka peppar de här bjussiga entreprenörerna med personliga stories och …

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!