Hej nollgradigt och färggranna löv!

Hej nollgradigt och färggranna löv!

130926

Är det bara jag eller var det inte sensommar bara förra veckan? Typ 18 grader och sol? Idag var det nollgradigt när jag gick till jobbet och löven brinner röda. Jag älskar hösten så jag klagar inte, jag är bara inte så snabb med förändringar. Jag har fortfarande sommarjacka och sandaler i hallen. Garderobsbyte kanske får bli helgens projekt?

Saker och ting börjar hända nu på filmfestivalen, idag gick vi ut med vår spännande temakväll Under the Rainbow och fler härligheter ligger i pipeline. Det är tokroligt men det känns lite som att jag har två jobb just nu, filmfestivalen och mitt eget företag. Jag skulle behöva dubbelt så mycket tid på dygnet för att hinna med allt roligt som händer. Och lite mer pigghet, det är som att det här med mörker och kyla har bankat in tröttheten permanent i huvudet på mig. Oh well, all går i vågor. This too shall pass.

Ett avsnitt ”West Wing” till, sedan blir det sängen. God afton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Följ med på julmarknad och fest!

Hej kompis! Hoppas allt är bra med dig. Själv har jag på sistone sprungit runt på julmarknader och nu börjar julfeelingen infinna sig. Sågat ner

Lindö

Tjena vecka tjugoett!

God morgon och välkommen till en ny vecka här i bloggen! Jag är fulltankad på ny energi efter en helt fantastisk helg hos Nathalie ute

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.