8b9429da8f4411e3981d125fbb6fcb5c_8

Siffror. De ger mig på riktigt huvudvärk 

Idag hade jag avstämningsmöte med min redovisningskonsult för att gå igenom mitt första år som egen företagare på heltid. Det är det första, ”riktiga” mötet vi har haft sedan jag anlitade henne i höstas eftersom jag skött min egen bokföring. Men nu när det ska betalas moms och styras upp inför deklaration kände jag att det var dags att låta proffsen ta över.

Jag har haft sådan ångest inför det här mötet. Jag är den typiska ”det ordnar sig”-personen, något som 99% av tiden är en underbar egenskap. När det gäller ekonomi – maybe not so much. Men det visade sig inte vara så farligt som jag trodde. Men för säkerhets skull så lämnar jag hädanefter över även bokföringen till Lenita. Så skönt att den där klumpen i magen numera inte är riktigt fullt lika påtaglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.