Stora Bloggdagen 2014 – Jag ska föreläsa!

Stora Bloggdagen 2014 – Jag ska föreläsa!

STORA BLOGGDAGEN

Katten är ute ur väskan – i maj föreläser jag på Stora Bloggdagen! Jag är så pepp över detta att det är helt vansinnigt och så himla glad att Jannike vill ha med mig på tåget. Och att få föreläsa tillsammans med Ebba som verkligen var en bloggpionjär i Sverige med bloggsatsningen på VeckoRevyn och Blog Awards, det är grymt häftigt.

Jag har även haft nöjet att skapa den grafiska profilen för eventet, jag har således gjort både logga, inbjudan ovan och sajten som kommer upp till biljettsläppet nästa helg. Och så står La Linda PR med som sponsor! Det är så kul med dessa små sidoprojekt när man får helt fria händer och bara gå loss!

Nu hoppas jag så klart att du kommer! Man behöver inte ha en blogg för att vara välkommen – det räcker fint med att vara bloggläsare, som du! Läs mer hos Jannike om alla detaljer (föreläsningar, middag, fest och hotellerbjudanden) och var beredd för biljettsläppet nästa helg! Jag hoppas vi ses på årets bloggkalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOGG: Jag har ADHD

För ett par veckor sedan berättade jag att jag nyligen fått en adhd-diagnos. I dagens vlogg får du följa med till Stockholm när jag gjorde

72. Elin Häggberg/Teknifik

Varmt välkommen till en helt ny säsong av We Are Influencers där vi för första gången sätter strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror….

Drygt åttio timmar i Stockholm

Förra veckan rände jag runt i Stockholm under sisådär åttio timmar. Jag var en riktigt bloggig person och sprang på event och möten och blev