Take No Shit – Jag skriver min egen historia.

Take No Shit – Jag skriver min egen historia.

Take no Shit

Halsband och armband från Efva Attling.

De senaste åren  har i mitt liv fått lite olika ”motton”. Det känns nästan som att man kunnat markera i kalendern när en epok börjar och slutar.

2010 reste jag jorden runt och bodde i New York. Det året var ledorden ”Magic happens outside of your comfort zone”.

2012 var jag sjukskriven och kämpade mot ångesten varje dag. Då tog mig ”Courage is not the absence of fear, it's acting in spite of it” igenom dagarna och jag tatuerade in ordet ”mod” på min hand.

2013 startade jag eget och vågade prova mina vingar. Och som den levande klyscha jag är så tatuerade jag in svalor på min underarm.

2014. Det här är året då jag verkligen börjar stå upp för mig själv och för vad jag tror på. Vågar säga ifrån och börjar inse mitt eget värde. Med #hmriot och mot näthat. För allas lika värde och i min längtan efter kärlek. ”Take No Shit”.

Jag skapar min egen historia.

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 31/100 – Inlägg 48/100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

Nomineringarna är här!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Stora Influencerpriset 2018! I år har jag suttit med i juryn och tagit fram de här grymma finalisterna och jag är

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!