Spotify. Som om jag inte älskade dem tillräckligt mycket innan. Nu har de gjort en sådan där toksmart grej som får mitt PR-hjärta att bara smälta. Mitt år i musik. Givet, till stor del guilty pleasures men det är väl det livet handlar om? Dansa i underkläderna till musik man knappt vågar erkänna att man lyssnar på? I say yes.

Så. Här är den fantastiska sanningen.

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 22.05.02

Linnea Henriksson. Skäms inte ens lite för det. Vilken jävla människa. Sedan jag såg henne lika vant riva av jazzlåtar på Fasching som pophits på Grönan. Älskar henne.

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 22.05.34

Okej. Här vaknade poptönten i mig. Men alltså, tänk fuldans och sång så att grannarna skäms.

Skärmavbild 2014-12-03 kl. 22.07.31Har inte jättemycket att tillägga här. Känns rätt sjävklart. Samt – Who Run The World? GIRLS!

Dessutom – som ett litet plus i kanten – bjöd Spotify på en spellista på vad de tror jag kommer tycka om att inleda 2015 med. Och jag gillart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil. Och funderade på varför det inte kan

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!