janeiredale

Jag har nu börjat testa lite i pressproverna som jag fick med mig hem från Daisy Beauty Expo förra helgen och först ut är Jane Iredale, mineral-makeup med hudvårdande egenskaper. Alla Jane Iredales produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. Produkterna är dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade och hypoallergena. Makeup som är snäll mot huden, helt enkelt!

Ju äldre jag blir, desto mer kräsen är jag med vilken makeup jag sätter på huden, detta gäller speciellt alla former av underlag. Jag tycker det är väldigt viktigt att makeup just vårdar samtidigt som det piffar upp, så där gillar jag grundvärderingarna med Jane Iredale jättemycket.

Jag har inte testat foundation då provet är alldeles för mörkt för mig. Jag testade dock ögonskuggorna och gillade massor! Perfekt palett för en vardagsmakeup med lite extra skimmer.

Jane Iredale hittar du bland annat hos Skin City!

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med

86. Sökmotoroptimering och styrkan i bloggen med Jennifer Sandström

I det här avsnittet tar jag ett snack med SEO-drottningen Jennifer Sandström. Vi pratar om bloggen och vad som krävs för att den ska bli framgångsrik. Jennifer berättar också vad du ska tänka på när du vill sökmotoroptimera din blogg, hur viktigt det ä…

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!