En promenad på Åresjön

En promenad på Åresjön

Åre - Promenad på Åresjön

Igår bjöd Åre på riktigt toppenväder. Strålande sol, några minusgrader och mer eller mindre vindstilla. En perfekt dag för utomhusaktiviteter alltså!

Jag och Sanna inledde dagen med en promenad på Åresjön. Jag är ju väldigt skeptisk till det här att röra mig på fruset vatten men längre bort på sjön kördes det isracing och åt andra hållet var det skotersafari så då lände jag att isen borde bära mig med.

Åre - Promenad på Åresjön

Åt andra hållet tornade Åre upp sig och precis till höger ser ni Holiday Club, där vi bor. Snacka om att bo ett stenkast från sjön, så himla lyxigt.

Åre - Promenad på Åresjön

Åre - Promenad på Åresjön

Åre - Promenad på Åresjön

Den som var allra lyckligast av alla över att komma ut på isen tror jag var Leia. Jag brukar inte ha henne lös så ofta, gatuhunden i henne är fortfarande stark och hon har inga problem att dra iväg.

Det verkar finnas någon slags magisk metergräns i henne, kommer hon över den, tillräckligt långt bort från mig, så lyssnar hon inte överhuvudtaget på min inkallning, då är det bara freeedooooom som gäller. Sedan kommer hon så klart till slut, när hon anser sig ha busat klart, men vår uppfattning av hur länge det bör ta är många gånger olika.

Åre - Promenad på Åresjön

Åre - Promenad på Åresjön

Åre - Promenad på Åresjön

Sanna snapchattade och passade på att göra en snöängel, det är ju mer eller mindre obligatoriskt med de här förutsättningarna tänker jag.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tomater, Skuleskogen och snö

För ungefär ett halvår sedan skaffade jag appen Avanza och började utforska det här med att investera/spara i aktier och fonder. Detta har jag helt

Göteborgstips! Herbarium i Palmhuset

När jag var i Göteborg förra veckan passade jag på att slinka in till Trädgårdsföreningen och Palmhuset! Kan du förstå att jag, som ändå bodde

När allt bara är.

Det kom lite mer snö igen. Men nu tror jag att vi kanske ändå hamnat i ”mud season”. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest de

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!