Instalately – Hej Övik!

Instalately – Hej Övik!

instalately-ovik

1. Minst sju sorters kakor på min morbrors födelsedag / 2. Morgonpromenad i skogen nästan varje dag / 3. Födelsedagsfirande för Jenny med Carin / 4. En väldigt blåsig kväll på Stora Torget / 5. Solen skiner alltid i Kvaved! / 6. Påskmat! / 7. Norrländska på Eljest popupshop på Avion i Umeå / 8. En fin dag med Jonna Jinton / 9. Årets sista snögubbe?

Onsdag kväll, sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och tittar på hockey för fjärde gången på de här veckorna. Det är nog fler matcher än jag såg förra året totalt men när Modo spelar kval och man har en TV som erbjuder TV12 (sjukt ovanlig kombo i mitt liv) så smyger lokalpatrioten i mig fram.

Modo har spelat sjukt ojämnt det här kvalet, förra matchen vann de med 7-1 och idag förlorar de med 5-4. Matchboll på fredag. Min födelsedag. Jag tar en fortsatt SHL-plats i present, tack så mycket.

Psst! Du följer mig väl på Instagram – @lalinda!

2 svar

  1. Du kör hockey, jag kör innebandy vilket är helt nytt för mig men så går det när barnen blir hooked på sin aktivitet och maken engagerar sig. Nu är vi innebandyfamilj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 46 | Föreläsarmaraton och Övik

Vecka 46 började i ett ångestmoln, sprintade förbi halva Sverige i ett tåg och avslutade i mammas trygga soffa. <3 Ögonblick från veckan som gått:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!