Vissa dagar tvivlar jag.

På att det jag gör betyder något. På att jag någonsin kommer vara viktigast för någon. På att klumpen i magen nånsin kommer försvinna. På att jag gör någon skillnad. På att jag är värd.

Idag är en sådan dag.

// 7/100

14 svar

  1. Kære Linda, jeg har tænkt skrive til dig så mange gange, men jeg har aldrig fået det gjort… nu er et oplagt tidspunkt, som svar på dit oplæg. Jeg bor i Danmark og skriver på en lille blog. Jeg fandt dig og Influenzers of Sweden en gang i efteråret og siden da, har du været min absolut største inspirationskilde ♥️ Jeg sluger dine artikler og jeg har hørt de fleste af dine podcasts, og i dette finder jeg inspirationen til at fortsætte. Det er lidt sejt at få bloggen at vokse, men du giver mig tro på, at det nok skal gå. At jeg nok skal klare det. Og tack vare dig, giver jeg ikke op! Så for mig, betyder du hele forskellen. Tak!

  2. Åh nej vad tråkigt att höra! Hoppas du kommer ur det snart. Jag vet att jag brukar tänka så när jag är stressad eller på andra sätt obalanserad. Försök komma ihåg att det bara är dina tankar som pratar med dig, det är inte alls sanningen.
    Det finns ingen som kan göra det du gör eftersom dom inte är du. Och maj gad du är ju grym!! Stor kram💪🎈💕

  3. Jag känner igen mig. Länge var den där längtan efter att vara viktigast som ett öppet sår. För mig behövde jag bli den viktigaste för mig, så att jag alltid är den viktigaste för någon. Vet inte om den tanken hjälper dig, men det är nog alltid bra att tänka på. Viktig är du. Varje gång jag tvivlar på om jag duger i bloggvärlden (mitt största tvivel just nu) så tänker jag på att du vill ha mig med. Och om någon vet vad som duger i bloggvärlden så är det ju du. När du efterfrågade mig så blev du oerhört viktig för mig, i den stunden. Du gör skillnad för så många, bara av att du finns. Och för att du kan skriva ett sånt här inlägg.

  4. Vill inte förminska dina känslor och jag förstår att det kanske är skillnad på privatliv och yrkesliv men du ska bara veta hur ofta jag pratar om dig med andra (såna som absolut inte bloggar) i min närhet. Min mamma sa vid något tillfälle ”jag hörde Linda på radion idag” som om hon kände dig. Du GÖR skillnad. För så jäkla många!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

Glad midsommar!

Kikar bara in en snabbis för att säga GLAD MIDSOMMAR!  Jag firar denna livets högtid ute på Sandvikens fiskeläge på Ulvön. Just nu sitter vi