Vårvinter i skogen!

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt!

Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade loss medan jag njöt av synen av pudersnö som föll från träden och småfåglar som kvittrade. Vårvintern at its best!

Leia var så klart övertaggad och lyssnade inte alltid på mattes förmaningar men tillräckligt ofta. Att se henne överlyckligt rusa iväg så snön sprutar är liksom värt att hon ränner iväg lite för långt ibland.

Hej, glad tjej!

Jag gick för en gångs skulle helt utan podd eller musik i lurarna. Efter några dagars total förvirring så behövde jag rensa hjärnan och få tankarna att sluta snurra en stund.

Mitt ute i skogen stod ett litet tält i snön. AirBnB?

Så fascinerande, det här att snön bara hänger helt vertikalt på ena sidan trädet?! Fysikens lagar ibland alltså, blir alldeles kollrig!

Tack Moder Natur för den förmiddagen, den var himla fin!

8 svar

  1. Åh så härligt det ser ut! Mysigt när vovven blir så glad och pepp också. 🙂 Ibland är det både skönt och nyttigt att gå helt utan något i öronen. Men så svårt också ibland kan jag tycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

La Lindas guide till Höga Kusten

Min guide till Höga Kusten!

Höga Kusten. Denna magiska plats som jag får kalla hemma. Med underbar natur, spännande sevärdheter och galet bra loppisar så finns det alltid något nytt

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!