Nu vänder det. NU.

Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer ljuset tillbaka. Lite mer för varje dag som går. Och FY FAN rent ut sagt vad jag är redo för ljuset.

För det är inte rimligt att solen ska vara uppe i 4,5 timme på ett helt dygn. FYRA OCH EN HALV TIMME har vi ”sol”. Och de flesta dagar har vi inte speciellt mycket sådan heller. Mest dimma och dis. Man kan ju bli vansinnig för mindre.

Men imorrn så vänder det. Och sen får vi sisådär 3-4 minuter mer solljus per dag. Det är nästan typ TVÅ TIMMAR mer på en månad. Och jag kan leva på det, på vetskapen att ljuset kommer tillbaka. Jag är helt okej med snö och kyla så länge jag får LJUS.

För nu är min hjärna på en sådan sparlåga att du anar inte. Det känns som att den inte fått näring på månader. Och jo, jag äter och tränar och sköter mig och äter D-vitamin men det KÄNNS inte så ändå. Det känns mer som JAG ORKAR INTE.

Nu ska jag sluta ranta. Och gå och lägga mig för imorrn är det lilla julafton. LJUSET kommer tillbaka.

(Jo, och om du undrar, bilen ovan är tagen typ klockan fyra på eftermiddagen igår utanför mitt hus. Tack och godnatt.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!