2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Läs mer om annonslänkar här.


Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?

Jag måste också bara säga att jag är så GLAD att många fler butiker blir bättre och bättre på det här med plus size och stora storlekar. Och att fler verkligen vågar rocka sina kurvor och äga badstranden. Och varför inte göra det i ett av nedan nummer?

1. Ellos / 2. Cellbes / 3. Monki

4. Cellbes BH Trosa / 5. Ellos BH Trosa / 6. Ellos

7. Boohoo / 8. Zizzi / 9. Zizzi

Vad säger du, blir du inte sugen på ett hopp i det blå?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Status på taket

Hallå där! Nu var det ett tag sedan du fick en uppdatering kring hur det går med det där rackarns taket i vardagsrummet, så jag

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå