La Linda x Amy Porterfield

Hallå där framtida kurskapare!

Vill du tjäna pengar genom att göra det du älskar?

Just nu teamar jag upp med min online business mentor Amy Porterfield för att lära dig allt om att skapa och sälja en lönsam onlinekurs!

 

Hallå där framtida kurskapare!

Vill du tjäna pengar genom att göra det du älskar?

Just nu teamar jag upp med min online business mentor Amy Porterfield för att lära dig allt om att skapa och sälja en lönsam onlinekurs!

Redo att köra igång?

Här hittar du några magiskt bra, GRATIS, resurser så att du kan komma igång nu!

En titt behind the scenes!

Amy Porterfields helt nya, privata poddserie: “My (Brutally Honest) Road To Business Success And The Blueprint I Would Follow Today.”

Hon delar uppriktigt med sig av sin erfarenhet av att gå från ett 9-5 jobb till att starta eget företag. Du får följa med längs den vindlande vägen genom ovisshet och överväldigande, till nycklarna som krävdes för att bygga den business hon har idag.

Hitta "din grej" - och tjäna pengar på den

I den här freebien har Amy satt ihop 3 övningar för att hjälpa dig att definiera din ”grej” – vad du har att erbjuda världen baserat på dina kunskaper, erfarenheter och expertis – som du kommer att älska att lära ut och din publik kommer att älska att betala för.

Varför en onlinekurs?

DU är en expert. Även om det inte känns så. ⁠Känner du dig träffad?

Ja, DU, jag tittar på dig.

Samtidigt som du inte riktigt känner dig som en expert så fylls din inkorg med DM och mail med ungefär samma frågor och du sitter och svarar på samma sak om och om igen. Känner du kanske att det vore rackarns smidigt att bara kunna hjälpa alla samtidigt?⁠ Ändå känner du ”inte kan väl jag” om en onlinekurs?

Att vara expert handlar inte om att ha en akademisk examen eller kunna precis ALLT om ett ämne. ⁠

Det handlar om att ÄGA den expertisen och den kunskapen du har där du är idag. Här och nu. 

⁠För om du gör det så kommer du att attrahera DIN publik, de som behöver just dig, din kunskap och din personlighet.⁠

De senaste åren har varit annorlunda, minst sagt, och många företagare vill digitalisera mer av sin business och skapa fler inkomstströmmar.

Onlinekurser boomar och du VILL vara med på tåget. 

Med en onlinekurs kan du paketera din kunskap och skapa en tillgång EN GÅNG – som sedan kan dra in pengar för dig året om. 

Det här är affärsmodellen som helt förändrade mitt liv och tillät mig hjälpa fler samtidigt. Låt den göra det för dig med.

Din superkraft – att DU är DU!

Världen behöver din unika kunskap, din personlighet och din erfarenhet!

Linda Hörnfeldt

Jag upptäckte Amy Porterfield runt 2015 och sedan jag genomgick hennes program och lärde av henne om onlinekurser har min business förändras dramatiskt!

Låt mig berätta för dig hur det gick till:

För sju år sedan nu, 2014, grundade jag vad som skulle bli Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers. Det gjorde jag med visionen att skapa en plats där bloggare och influencers kunde byta erfarenheter, prata om sitt jobb och inte känna sig så ensamma i det här nya yrket som hade börjat formas.

Nätverket blev en succé men efter ett gäng år, två konferenser, nästan 100 poddavsnitt, ett tiotal workations och otaliga inlägg i vår Facebookgrupp fick jag fortfarande samma frågor i mina inboxar nästan varje dag.

”Hur får jag fler följare?”
”Hur tar jag betalt för samarbeten?”
“Hur får jag mina kanaler att växa?”

2017 fick jag den fantastiska frågan om jag ville skriva en bok. ”EH, JA!” var väl mitt ungefärliga svar. Resultatet blev ”Yrke: Influencer” som kom ut i början på 2018, en av mitt livs största händelser. Jag hade skrivit en egen bok!

Men frågorna fortsatte komma. Och många ville ha hjälp av mig personligen. Så jag la tid på personlig coaching och skrev massor med mail med tips och kände att jag blev både frustrerad och utmattad av att inte kunna hjälpa alla och att jag upprepade mig som en trasig skiva! Jag tänkte ofta att ”det måste finnas ett bättre sätt!”

Sedan började jag lyssna på Amys podcast, ”Online Marketing Made Easy” och fastnade direkt vid hennes peppiga personlighet, hennes tydliga coachingstil och hennes konkreta strategier. Det tog ett tag för min idé att landa och marinera klart i mitt huvud men när Amy lanserade sitt nya program Digital Course Academy i början av förra året var jag redo – jag skulle ta all min kunskap, kombinera den med coaching – och skapa en onlinekurs!

Resultatet blev Social Brand Lab, en affärsmodell som helt förändrade min business.

Jag är så stolt över den här kursen, och så stolt över mitt samarbete med Amy. För jag VET vad Digital Course Academy kan göra för dig, bara du vågar erbjuda din kunskap och personlighet till världen!

Linda Hörnfeldt
JAG ÄR STOLT PARTNER TILL AMY PORTERFIELD OCH DIGITAL COURSE ACADEMY

Det betyder att jag får en provision om du klickar på min länk och köper kursen. Då får du också mina bonus! Definitionen av win-win, eller hur?!