Årets sommarpratare – dessa är jag pepp på!

Årets sommarpratare blev offentliga igår och vilken lista!

Mest pepp är jag så klart på att min vän och bloggkollega Sara Bäckmo ska få sommarprata! Sara har jag känt sedan jag konsultade på Land för säkert sex år sedan och hjälpte dem med deras digitala satsning. I den vevan skulle Sara (och Fredriks fika!) börja blogga där och jag coachade dem.

Efter det har jag konsultat som rådgivare åt Sara och sett henne bygga upp sin business som influencer på ett HELT nytt sätt för branschen. Det är så imponerande och jag ser verkligen fram emot att höra hennes sommarprat.

Therese Lindgren är jag ju bekant med sedan hon var med i We Are Influencers 2016 (jösses, är det så länge sedan?!) och är konstant imponerad över hur hon lyckas utveckla sig själv och sina format i det här yrket. Ska bli superspännande att höra henne, hoppas hon pratar business (men jag tror inte det)!

Hedda Stiernstedt känner du säkert igen från SVT's fantastiska dramaserie “Vår tid är nu”. Faktum är att jag träffade Hedda redan 2014 då jag konsultade på Stockholms Filmfestival och Hedda hade en film som heter “Unga Sophie Bell” på festivalen.

Efter det intervjuade jag henne, och Amanda som regisserat filmen, till en podcast som hette “Kreatörerna” som jag la upp ett avsnitt av och sedan blev det inget mer. Så går det när man inte vet sina egna gränser. Podden finns inte kvar online men avsnittet ligger nog på någon hårddisk nånstans om ni vill höra?

Och Greta. Vem är INTE pepp på att höra Greta?!

Utöver dessa kommer jag lyssna på:

 • Shima Niavarani
 • Anders Tegnell
 • Anders Borg
 • Alesso
 • Miss Li
 • Laleh

Och säkert en massa fler!

Och en sak till – har ni sett den här fantastiska blomsterpillbilden på programmet? Den har ju min magiskt kreativa vän Hanna Wendelbo gjort! SÅ kul och riktigt, riktigt vackert!

Så – berätta nu, vilka sommarpratare är DU pepp på?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

 1. Svårt att välja. Men de ja* är MINST pepp på, som säkert kommer lyssnas på ändå, är Bydén, Lundell, von Platen och Björn Olsson…

 2. Jag SKÄMS typ för att erkänna att det enda somarpratet jag någonsin hört var Elsa Billgren. Men skyller på att det tog så lång tid för mig att förstå ljud-program. Ville alltid helst läsa. OJ vad jag önskar alla gamla sommarprat fanns som texter. Men NU när jag tvingat mig själv att börja älska poddar så skall jag ta revansch. Är mest pepp på:

  Ulf Lundell
  Mona Sahlin
  Sara Bäckmo
  Von Platen
  Aners Borg
  Lena Endre
  Mustafa Mohamed
  Camilla Lif

 3. Förra året var första året som jag faktiskt lyssnade på sommarpratarna. De gjorde mig sällskap under en roadtrip i USA då jag var själv. Även du och Alexandra var riktigt bra sällskap då.

  Jag ser mest fram emot att lyssna på Greta Thunberg, Gry Forsell, Therese Lindgren, Gunilla von Platen och Emma Eliasson. Har inte riktigt läst igenom vad allas sommarprata handlar om än, men tänkte att jag ska göra det snart och se om det inte kan vara fler som lockar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt andningshål

Det har varit en konstig vecka då alla känslor har snurrat runt i kroppen. Sorg, ilska, tacksamhet och en massa kärlek för dem runt mig.

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet