Årets tips för storbröstade donnor!

Shock AbsorberHar du, som jag, väl tilltagna tuttar? Tränar du regelbundet och svär du varje gång över att din sportbehå är värdelös och brösten gör ont och hela kroppen skumpar i otakt? Är du redo att få din värld revolutionerad?

Låt mig presentera dig för din frälsare – Shock Absorber Run Bra. Rolls Roycen av sportbehåar. Jag köpte den igår efter rekommendation från Erica och blev förälskad. Let me tell you, boobsen kommer ingen vart i den här. Det är som en tvångströja – fast på ett bra sätt. Jag körde ett boxpass i den igår och tänkte inte på boobsen en enda gång! Halleluja!

Den är, som alla sportbehåar, ett helvete att få på. Men det är ju för att den ska sitta åt så att du ser ut som en 12-årig pojke i bröstområdet. Den är även lite trixig att knäppa i ryggen eftersom ett av spännena sitter ovanför skulderbladen. Detta problem löses med stretch och yoga eller påklädningshjälp, vad helst som är enklast att åstadkomma. Men det är det värt. Nu kan jag verkligen tänka tanken att faktiskt börja försöka löp(jogg)träna igen.

Storlekarna är normala (jag har samma storlek som på vanliga behåar, man behöver inte gå ner i storlek) och den finns upp till 85E. Go get and get ready to be rocked!

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

 1. (Klistrar in mina kommentarer från Facebook!)

  Måste dock rätta lite, den finns från 65-85 och upp till G-kupa. Den är inte normal i storleken utan liten i omkretsen. Världens bästa sportbh! Rekommenderar de som vill köpa denna att gå till en bra butik och be om hjälp att mäta ut storlek (åtta av tio har fel). Förslagsvis hos mina gamla kollegor på Åhléns City Sthlm (plan 4).
  De flesta köper för stor omkrets och för liten kupa. Samt missar att kuporna är olika stora till olika omkretsar fastän de heter samma. Tex 85B = 80C = 75D = 70E = 65F.
  Under tre år mätte jag ut storleken 75B på endast två kunder, de flesta har ist 70C eller 70D.
  Vill råda alla att gå och få proffshjälp och sluta köpa bh:ar på H&M som bara är skräp och sitter illa. En bra bh måste inte kosta skjortan, Calvin Kleins bas tex kostar runt 400:-. Sportbh’n du tipsar om kan man beställa från England för halva priset (gäller att ha koll på storleken då).

  Kan specifikt rekommendera Gitte och Theresa på Å, även om alla som jobbar är kunniga och trevliga så är dessa kvinnor nåt alldeles extra. Theresa har egentligen gått i pension men jobbar för att hon älskar det, underbara människa!

  Hälsningar /En som jobbat med underkläder i tre år 🙂

 2. Jag har två sådana här. Fast jag har inga problem med att få på dem. Jag vet inte vad du har för taktik men själv kör jag på att knäppa det understa spännet medan det är framtill. Sen snurrar jag runt den och trär i armarna. Först därefter knäpper jag det översta knäppspännet bakom ryggen. På det sättet tycker iaf jag att det inte är några problem att få på den smidigt. I övrigt gillar jag den som sport-bh. Den känns grymt stabil. Det enda negativa är väl att det stabila också innebär mycket tyg vilket åtminstone för mig innebär att den blir rätt blöt och svettig. Men det kan man ju leva med.

 3. Personligen vill jag gärna rekommendera hogengårds sportbh, den har utklassat alla andra sportbhar jag provat (har dock inte provat den du rekomenderar i blogginlägget). Den har byglar vilket jag gillar och är stabil som tusan, tuttarna sitter där de ska! Finns upp till H-storlek och finns att köpa på bla Melbins.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att vara lite som en humla

Jag älskar klyschor. Eller så här – jag älskar när saker och ting faktiskt har en tanke. En betydelse. När det kommer till mina tatueringar

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och