Att känna. Bara en kort stund.

Saknad

Det var så himla länge sedan jag tänkte på det nu att känslan nästan hade försvunnit. Men så kom en låt igång och en liten, liten lucka i den där rustningen jag lappat så hårt öppnades på glänt. Jag saknade honom. Jag kom ihåg hur det kändes när det kändes som mest. Och jag tillät mig själv att minnas hans doft, hans armar runt mig, hans skratt. Men bara en liten, liten stund. För om jag minns för mycket, öppnar luckan för mycket så kommer jag inte kunna stänga den igen. Och då kommer jag sakna hela tiden. Minnas och undra varje dag. Grubbla över sådant jag fortfarande inte förstår. Men det gjorde jag inte. Jag blundade, lyssnade på låten, lät några tårar trilla, och stängde igen. Men för en liten stund, var det ganska skönt att känna något igen. Jag har inte glömt hur man gör.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig

När blir man som influencer en sellout?

”Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är ”sellouts” på vartannat

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?