Badkläder för plus size ladies!

AMAGAD! Dör på riktigt över hur ball och cool och snygg GabiFresh är i sin nya kollektion för SwimsuitsForAll. Kolla bara!

GabiFresh GabiFresh

QUEEN!

Jag älskar SwimsuitsForAll. Jag har aldrig beställt något därifrån men jag älskar dem. De är en av de få sajter som blandar straight size och plus size-modeller huller om buller över hela sajten (Modcloth är också riktigt bra på det!). Alla får vara med, alla får vara sexiga, alla är råsnygga i sina bikinis och baddräkter.

GabiFresh

Sommaren må ta en paus nu ett tag men den här försmaken har ändå fått mig att känna att en ny baddräkt, ja, det vore en god idé!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Jag känner mig som en valross när jag får på mig en baddräkt så det väljer jag gärna bort men bikini däremot känner jag mig tom fin och sexig i. Köpte en ifjor från Ellos som jag gillar lite extra mkt.
    Har för jag visar mig i den på IG, taggar dig där om jag hittar bilden. 🙂

    Fler modeller i alla storlekar, men helst i min storlek. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är okej att vara nazist

Lördag kväll. Klockan närmar sig midnatt och jag har precis tittat färdigt på andra Guardians of the Galaxy. Helt okej rulle men som vanligt med alla

Makeover

En sak jag hade lovat att unna mig själv när lanseringen av Social Brand Lab var klar var en helrenovering av huvudet, haha! Alltså –

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?