Badkläder för kurviga babes!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Läs mer om annonslänkar här.


Update! Spana in 2020's badfavoriter här!

Mitt i den här värmeböljan inser jag att jag just nu äger typ en bikini. Detta måste åtgärdas (lutar väldigt mycket åt regnbågen på sista raden) och i min research så tänkte jag att jag även skulle dela med mig till mina plus size ladies där ute!

Släng handduken, kryp ut ur vassen och rocka dina kurvor i någon av dessa fantastiska skapelser. Glad juli!

Badkläder Plus Size

1. ASOS Curve / 2. Cellbes / 3. Ellos

Badkläder Plus Size

4. Lindex / 5. ASOS Curve / 6. Ellos

Badkläder Plus Size

7. Forever 21 / 8. ASOS Curve / 9. Forever 21

Har du någon favorit?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Har verkligen försökt hitta en bikini-bh som är bekväm och inte kostar skjortan. Har inte lyckats!
    Hatar verkligen de sabla bikini-spännena i plast man envisas med. Vill också ha en bikini som ger stöd och inte skär in i ryggen, men det är fasen helt omöjligt, om man har en lite större kroppshydda 🤨

    1. Jag vet, det är inte den lättaste sfären att röra sig i. Ofta kostar allt så mycket med när man har större byst. Men därför gillar jag ovan alternativ, då kan man liksom testa sig fram utan att det bryter banken!

  2. Många fina! Tycker att change har bra, både badkläder och underkläder, för oss lite större, utan att kosta skjortan. Sist köpte jag bikiniöverdel från sltabad (tror de hette så)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

Vlogg: Rensar i mitt barndomshem

Ni kanske minns att jag i november var hemma i Övik och hjälpte till att rensa upp i mitt barndomshem? Det står nu tomt och

Min helg i bilder

Hallå kompis! Hur mår du? Jag har precis kommit hem från ett träningspass med mamma och är tydligen en fena på det här med zumba?