Bättre gick det för Charlie

Bättre gick det för Charlie

Bättre nyheter än Nick och Jessica har jag dock från TV:s magiska värld. Gentlemanna-bachelor-Charlie fick till slut sin Sarah och enligt hans härliga fansite (han verkar bara ha en) så är de fortfarande tillsammans och bor i LA! Yey! 🙂 Jag blir så fånigt lycklig när det faktiskt håller!

6 svar

  1. Han gick backstage och pratade med henne som den gentleman han är. Kamerorna var med men annars var det bara de två, han ville inte göra det framför publiken och båda familjerna (som var där). Hon hanterade det JÄTTEBRA. Inga tårar (just då) utan bara ”önskar dig lycka till, Sarah är en jättebra tjej, vill bara att du ska vara lycklig”. Hon skötte sig jättebra. Att hon var ledsen var ju uppenbart men hon spelade inte offer. Hon lämnade med huvudet högt.

  2. När han valde Sarah blev det ju självklart tårar från alla håll, men han friade inte utan sa bara att de skulle fortsätta och se vad som hände, men hon kunde få ringen iaf, men utan det löftet. Han verkar vara en dunderkille. Och han lyfte upp henne om och om igen, hon är ju så kort så hennes gnistrande skor (vill ha!) lyste när hon krökte benen! haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter

I motljus och dimma

Foto: Katarina Wohlfart | Redigering: Linda Hörnfeldt ”ÄLGAR!! STANNA!!” Efter en lång dag av utflyktande vid Höga Kusten var vi runt 22 på kvällen i