Bomberjackor | Plus Size Shoppingtips

Bomberjackor

Annonslänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 90-talet strikes again! Bomberjackan är helt klart sensommarens/höstens hetaste plagg och jag är lite splittrad. Sist jag körde bomberjackan var 2008 då jag hade lite mer av en midja och fortfarande var trogen spegelselfies.

Bomberjackan kan vara lite trixig som plus size då risken är att man bara ser ut som en boll men jag tänker om man kör oversize upptill och tajt nedtill så kan det funka riktigt bra. Själv är jag väldigt sugen på jeansbombern (nr 4) från ASOS Curve.

Bombertrenden? Yay or nay? Och hur stylar du bomberjackan?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Ser inget priblem med de jackorna på plus size. Assnyggt! Lyckades själv rota fram min pink ladies look a like bomber i min flytt nu och bara wow, varför är denna så snygg? Förstår nu, de är inne igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att ”nåla