Bomberjackor | Plus Size Shoppingtips

Bomberjackor

Annonslänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 90-talet strikes again! Bomberjackan är helt klart sensommarens/höstens hetaste plagg och jag är lite splittrad. Sist jag körde bomberjackan var 2008 då jag hade lite mer av en midja och fortfarande var trogen spegelselfies.

Bomberjackan kan vara lite trixig som plus size då risken är att man bara ser ut som en boll men jag tänker om man kör oversize upptill och tajt nedtill så kan det funka riktigt bra. Själv är jag väldigt sugen på jeansbombern (nr 4) från ASOS Curve.

Bombertrenden? Yay or nay? Och hur stylar du bomberjackan?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Ser inget priblem med de jackorna på plus size. Assnyggt! Lyckades själv rota fram min pink ladies look a like bomber i min flytt nu och bara wow, varför är denna så snygg? Förstår nu, de är inne igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just