Dejtoutfit gisslan i Stockholm

Dejtoutfit gisslan i Stockholm

Yey! BBB is back! Efter att både telefon och internet nu legat nere i över en vecka så är hela härligheten igång igen. Och jag är inne på min tredje ”mellanpropp”. Varför kan de inte bara skicka en hel bunt såna så jag har på lager? Det verkar ju gå i himlen in sådär en gång i månaden. Och nu när min telefon äntligen funkar så svarar ingen. Just great.

Hade hela min outfit utplanerad för min Lisebergsdejt imorrn. Och allt föll platt nu när jag gick till snälla Shell för att plocka upp mitt paket från H&M. I förrgår fick jag en sådan smidig SMS-avi om att paketet hade kommit, men idag när jag kom dit så blev jag till min fasa upplyst om att mitt paket inte alls fanns hos snälla Shell – utan i Stockholm. Kommer förhoppningsvis på måndag. Ganska precis två dagar efter min perfekta dejtoutfit skulle användas. Crap. Så nu får jag dyka in i garderoben igen och se om jag hittar något som duger för dejt och Liseberg, samtidigt. Inte en lätt kombination vill jag lova.

Ikväll blir det ett glas vin med J aka Batman på Bishop. Ska bli intressant att se vad det är för filur.

Jo, och det lutar åt att grönt-e-skönt klänningen får stanna. Tack för era kommentarer! 🙂

5 svar

  1. Jag tänkte länka dig i min blogg, men sen kom jag på att det stod i ditt mail att man skulle hålla adressen för sig själv, så du kanske helst inte vill bli länkad?

    ha en trvlig kväll!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

Födelsedagsvlog: You are amazing!

Välkommen att fira med födelsedag med mig! Den mest brutala massage jag någonsin varit med om! Lunch & bitemoji Hänger hos frisören Middag med familjen

Att engagera sig politiskt

Redan för fyra år sedan var jag öppen här på bloggen med att jag röstar på Centerpartiet. I år står jag på valsedeln. Nummer 39

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!