En söndag på klipporna i Skeppsmalen

Ujujuj hörrni. Jag satt uppe halva natten inatt för att få iordning någon form av layout på den här bloggyn igen. Och jag är ju tyvärr inte den som nöjer mig med “görbart”, jag måste få till en skruv på det, även om det inte blir helt perfekt. Men nu känns det faktiskt helt okej! Vad tycker ni?

Men innan jag satte mig ned och lagade bloggy så var jag ute i Skeppsmalen och skuttade runt på klipporna med min familj och min bergsget till hund. Lite så här såg det ut.

Skeppsmalen

Skeppsmalen är en av mina favoritplatser i hela världen. Det är något med havet och klipporna och doften och ljudet av vågor som både inspirerar och lugnar mig.

Skeppsmalen

Skeppsmalen (eller Skeppsmaln som man uttalar det här uppe) är ett litet fiskeläger längst upp längst med Höga Kusten. Här är det väldigt mycket fokus på sik. Man kan köpa rökt sik lite här och där. Och så finns det är surströmmingsmuseum. Inte ens jag fattar den grejen.

Skeppsmalen

Se så drömskt! Ett av husen precis här är faktiskt till salu just nu. 1,8 miljoner ska de ha för det. Hade jag haft en säck med pengar över hade jag inte tvekat.

Skeppsmalen

Fyren. Det är något så otroligt romantiskt med fyrar. Vilsna skepp i natten och en hand att hålla i och sådär. Så himla fin.

Skeppsmalen

Min familj skulle sådär hobbyorientera som de gör och tog en hel drös kontroller ute på klipporna och i skogen runt omkring.

Skeppsmalen

Eftersom Leia inte ska skutta så mycket på den där tassen som fortfarande inte är helt läkt så hängde vi bara runt och försökte hitta en väg ner till vattnet. De här klipporna är som en labyrint!

Skeppsmalen

Så här glad var jag!

Skeppsmalen

Och så Periscopeade jag samtidigt som jag försökte skutta på klippor och hålla koll på en trasig hund. En utmaning! Ni har väl läst min artikel om Periscope på Better Bloggers? Om inte – gör det! Kul värre app ju!

Skeppsmalen

Min kärlek till den här platsen. Så stor.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Bloggis ser mycket fin ut! och vilken plats! ska försöka få till en tur dit när jag är i Ö-vik i sommar kanske, hur långt ifrån skulle du tippa att det är? i bilminuter 😉

    1. Det tycker jag definitivt att du ska! Tar väl en halvtimme ca? Skulle säga att det är typ 3 mil. Men SÅ värt det. Ta med matsäck och filt och myyyys.

      Och tack! 🙂

  2. jag pillar din layout massor! job well done! på tal om fyrar så berättade min mamma att hon som ung hade bestämt att enbart bo i en fyr framöver. det blev inte så men det var så himla fint att ha känt sin mor ett helt liv och bara pang, få helt ny insikt i henne! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt