Fem enkla steg till den snyggaste sommarkroppen!

Fem enkla steg till den snyggaste sommarkroppen!


Reklamsamarbete med Cellbes

Foto: Jacqueline Wester


Sommaren är vanligtvis min hat-årstid. Det är för varmt, man måste klä av sig för att inte dö av överhettning och alla kläder sitter åt eller täcker för liten del av kroppen. Och jag känner mig tjock, ful och fel.

För någon som har haft ett mycket komplicerat förhållande till sin kropp under i stort sett hela sitt liv så är detta inte favorittiden på året. Så att säga.

Collab - Cellbes

Capribyxa / Linne

I år har jag bestämt mig för att bli kompis med sommaren. Det faktum att jag kommer att få spendera majoriteten av den på landet hjälper till men också för att jag har kommit underfund med hur jag ska klä mig för att både känna mig bekväm OCH snygg (utopi!!).

Collab - Cellbes

Klänning

Steg 1. Köp inte för små kläder! Alltså skit i vad det står på lappen, huvudsaken är att kläderna passar, sitter bra och är bekväma. Så många år som jag la på att köpa för små kläder för att jag vägrade acceptera att jag var över en storlek 44/46. ”Jag kan ha kavajan öppen”, ”byxorna går ut sig”, ”om jag håller in magen funkar det”.

Det finns inget elakare att göra mot sig själv.

Collab - Cellbes

Blus / Shorts
Jag kommer bo i dessa shorts i sommar, de är vansinnessköna och lite längre vilket gör att de inte glider upp och blir en del av lårskavet. 👌🏻

Collab - Cellbes

Klänning

Steg 2. Köp kläder som DU tycker ser bra ut på DIG och som DU gillar. Skit i vad andra tycker. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men på riktigt, fråga helt enkelt inte vad folk tycker. Känn bara efter vad du själv tycker. För det är det enda som räknas! Känner du dig fin? Då så.

Capribyxa / Linne
Har bott i även dessa byxor, perfekt när man ska fixa och dona på landet!

Collab - Cellbes

Tankini / Bikinitrosa

Den här toppen är alltså en tankini – en topp man kan bada i! Men funkar lika bra även som topp till ett par shorts. Den är superfin och håller upp tuttarna förvånansvärt duktigt!

Baddräkt

Steg 3. Var inte rädd för lite fett. Alltså. Det är bara fett. Det är bara lite lår, lite mage, lite armar. Ingen kommer dö av att se det, du gör ingen illa. Du har lika mycket rätt att visa upp din kropp som alla andra. Och försök inte hålla in magen eller sånt trams, det kommer inte göra någon skillnad och det kommer bara få dig att må sämre. Släpp fettet fritt och låt en kvinna få leva!

Collab - Cellbes

Blus

Älskar den här toppen, sval och fina detaljer. Lika bra på semester som på ett möte!

Collab - Cellbes

Baddräkt

Steg 4. Sträck på dig! Du har en kropp som fungerar (förhoppningsvis, men om den inte gör det är det inte utseendets fel), du är vacker och du är awesome. Och lite självförtroende gör dig ännu snyggare? Är det lite lågt på självförtroendefronten? Fake it til you make it.

Collab - Cellbes

Tankini

Baddräkt

Steg 5. Testa! Gör ett försök, testa att gå ut i kläder du tycker är läskiga och se vad som händer! Jag lovar, ingen kommer kasta ruttna tomater efter dig, peka eller skratta. Ingenting kommer att hända förutom att du blir starkare i själen och känner dig snyggare. Gör't bara, det kommer förändra både hur du och din omgivning ser på dig – till det bättre.

Collab - Cellbes

Tankini / Bikinitrosa

Varsågod – ut och lev ditt bästa liv den här sommaren nu! Puss!

Cellbes har ett grymt storleksutbud för både oss tjockisar och smalisar, hela vägen från 34-64. Shoppa dina sommarkläder hos Cellbes här!

34 svar

  1. Puss Dorro!! Men JO, jag lovar. Om folk kastar tomater på dig så kommer jag och ger dem på moppo!! Bikini använder jag mest för att det är enklare att få av och på än en baddräkt när den är blöt. 😛 Jag solar heller aldrig!

 1. Du har så rätt och du bär upp kläderna du har fantastiskt fint. Mycket nice klädsmak måste jag säga… Jag glömmer alltid bort Cellbes av nån anledning, måste ändra på det😘👌

  1. Åh typiskt!! Men de kanske finns i andra färger? Är helt inne på att köpa flera av plaggen i alla färger, haha! Slå till på shortsen men ta en storlek mindre än vanligt då de blir stora efter typ en användning!

 2. Ett av dina absolut bästa inlägg, SÅ bra, peppigt och inspirerande! Tack!
  Jag passar på att önska. Kan du ge dina bästa tips på träningskläder till gymmet? Högst på min önskelista står höga byxor/tights som ger stöd åt mage och rumpa. Har letat men ej funnit.
  Tack på förhand och ha det fin-fint på resan, kramen!

 3. Åh, vilket härligt inspirerande och bra inlägg! Älskar bilderna och du riktigt strålar och lyser, så härligt att se.

  För övrigt så älskar jag Cellbes (kanske t o m lite för mycket vilket inte plånboken är lika förtjust i).

  Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag! Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på

2021 – en årskrönika

God fortsättning! Jag började göra en årskrönika likt förra årets men eftersom bloggandet varit lite bristfälligt i år och det därför var svårt att få