Fjärilar i magen eller jakten efter orgasmen?

Fjärilar i magen eller jakten efter orgasmen?

För tio år sen var killar och närhet så okomplicerat. Fjärilarna i magen fanns där, det var en liten hand på knät, kanske en puss och håren i nacken stod rakt upp. Det var trevande, det var spännande, det var.. hoppfullt.

Nu har jag passerat 25 och efter några år i förhållandets trygga famn är jag tillbaka i spelet igen. Nu verkar det vara raka puckar som gäller. ”Vill du knulla, annars kan du gå hem.” En natts het jakt efter orgasmen och så har man något att snacka med tjejkompisarna om en vecka efteråt. Och en tillfällig egokick. Men kärlek? Den finns inte ens på radarn.

Jag lever livet, jag får uppskattning till höger och vänster, men i slutändan känner jag mig bara tom. Fjärilarna finns inte där, förväntan och hoppet har flugit sin kos. Väldigt få killar fångar mitt intresse överhuvudtaget these days. De är för på, för svåra, för unga, för trista men oftast bara för mycket. Det finns inget så avtändande som desperation.

Eller så kanske det är så enkelt att ingen någonsin kommer kunna mäta sig med C.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil. Och funderade på varför det inte kan

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just