För huvudrollen är ju den bästa rollen i ens liv.

Nu har jag äntligen diskat. Helt sjukt att man skjuter upp en så fjuttig sak som tar 10 minuter i dagar och dagar och ångestklumpen bara växer i magen. Så himla himla dumt. Men nu är berget i alla fall förflyttat upp på diskstället. Samt rent.

Jag lyssnade precis på Sandra och Emelies podcast, den här gången handlade den om att vara singel och Emelie sa något så himla smart att jag var tvungen att skriva ned det i ett blogginlägg.

”Jag vägrar spela en bi-roll i mitt eget liv!”

Och jag fattar precis vad hon menar! Som singel, kanske mer ofta än när man har en stabil relation, hur ofta är det inte så att man hela tiden funderar, kontemplerar, grunnar och grubblar över den här snubben?! Vad tänker han? Vad vill han? Vilka slags kullerbyttor och trolleritrick behöver jag lära mig bara för att han ska giiiilla miiiig?! 

Det är så lätt att glömma bort sig själv. Vad man själv känner och tycker och var man själv vill att saker och ting ska ta vägen någonstans. Och då är det liksom lite skönt att någon drar i nödbromsen sådär och bara ”Stopp! Nu tar vi en stund och känner efter vad vi själva vill!”. Tack Emelie för nödbromsen.

Och till er andra – take the lead!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

RENOVERINGSVLOGG | Vardagsrummet är klart!

Vlogg: Vardagsrummet är klart!

ÄNTLIGEN är vardagsrummet klart! I den här vloggen får du följa med när vi gör en platsbyggd bokhylla (typ), jag får en ny soffa och

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp