Guldtuben 2018 + vlogg!

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände typ varannan kotte som var där!

Älskar branschfester på så sätt men samtidigt så blir det så konstlat att ”mingla” med personer man känner för man vill ju prata om riktiga och viktiga saker när man ses så sällan men fastnar i någon slags väder- och vindsnack eftersom man inte hinner komma in på något innan nästa person rycker i en.

Oh well, kul att gulla till sig och krama på fina och talangfulla personer och sedan få njuta av en grymt producerad prisutdelning! Mina favoritbitar under kvällen (missade du galan så kan du se den i efterhand på SVT Play!):

  • Clara Henry och Happy Jankell som programledare. Vilket radarpar!
  • Daniel Hallbergs stint om att inte vinna Årets Instagram. Hade kunnat bli oerhört awkward men han gjorde det med bravur!
  • Viktoria Harryson som Årets Budskap. Älskar henne.
  • ”Influencer News”. GENIAL roastning av branschen och briljant manus av Hampus Hedström.
  • Den totala dominansen bland brudarna: Therese Lindgren, Margaux Dietz och Bianca Ingrosso tog tillsammans hem typ 90% av alla priser. Bitches are back, för att citera Influencer News.

Eftersom jag vloggade så tog jag bara ett fåtal bilder under kvällen i sann mobilbildsposerande anda – varsågod!

Träffade på Foki för första gången på evigheter och pratade Let's Dance och livet efter med Maggie! SÅ kul att det går så bra för henne!

Sprang på Jossan som var nominerad till Årets Blogg, pratade nästa steg i hennes karriär och fick höra storyn om hennes nya sambo – DET kommer bli en film en dag ska ni veta! Och så knackade Linda Hallberg mig på axeln och introducerade mig för Tess Montgomery som jag följt på Instagram ett bra tag. Jag fick också träffa fler ur Lindas team och var så klart tvungen att ösa lite kärlek över hennes Infinity Palette (japp, ni vet att jag älskar den). Vilken entreprenör hon är!

Och här kommer vloggen – hoppas du gillar!

Vad tyckte du om Guldtuben? Vann rätt personer?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skatten som är skogen

Det är fredag och julen står onekligen för dörren. För första gången i livet har jag varit i skogen (Kvaved) och sågat ned en egen

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det

HCC Popup

Popupbutik i Övik med High Coast Creative

Ett community som tagit emot mig med öppna armar sedan jag flyttade hem till Övik är stadens kreatörer. Konstnärer, fotografer, författare och allt där emellan.

Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Idag har jag haft besök på hemmakontoret! Jackie, min virtuella assistent, som nu har flyttat från Stockholm till Umeå (hurra!) kom hit imorse och sedan