Guldtuben 2018 + vlogg!

Guldtuben 2018 + vlogg!

I lördags var jag Felicia Bergströms (tack gullet!) gäst på Guldtuben som gick av stapeln på Annexet. Det var ett riktigt välordnat kalas och jag kände typ varannan kotte som var där!

Älskar branschfester på så sätt men samtidigt så blir det så konstlat att ”mingla” med personer man känner för man vill ju prata om riktiga och viktiga saker när man ses så sällan men fastnar i någon slags väder- och vindsnack eftersom man inte hinner komma in på något innan nästa person rycker i en.

Oh well, kul att gulla till sig och krama på fina och talangfulla personer och sedan få njuta av en grymt producerad prisutdelning! Mina favoritbitar under kvällen (missade du galan så kan du se den i efterhand på SVT Play!):

  • Clara Henry och Happy Jankell som programledare. Vilket radarpar!
  • Daniel Hallbergs stint om att inte vinna Årets Instagram. Hade kunnat bli oerhört awkward men han gjorde det med bravur!
  • Viktoria Harryson som Årets Budskap. Älskar henne.
  • ”Influencer News”. GENIAL roastning av branschen och briljant manus av Hampus Hedström.
  • Den totala dominansen bland brudarna: Therese Lindgren, Margaux Dietz och Bianca Ingrosso tog tillsammans hem typ 90% av alla priser. Bitches are back, för att citera Influencer News.

Eftersom jag vloggade så tog jag bara ett fåtal bilder under kvällen i sann mobilbildsposerande anda – varsågod!

Träffade på Foki för första gången på evigheter och pratade Let's Dance och livet efter med Maggie! SÅ kul att det går så bra för henne!

Sprang på Jossan som var nominerad till Årets Blogg, pratade nästa steg i hennes karriär och fick höra storyn om hennes nya sambo – DET kommer bli en film en dag ska ni veta! Och så knackade Linda Hallberg mig på axeln och introducerade mig för Tess Montgomery som jag följt på Instagram ett bra tag. Jag fick också träffa fler ur Lindas team och var så klart tvungen att ösa lite kärlek över hennes Infinity Palette (japp, ni vet att jag älskar den). Vilken entreprenör hon är!

Och här kommer vloggen – hoppas du gillar!

Vad tyckte du om Guldtuben? Vann rätt personer?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Vlogg: Midsommar 2018

Du har ju redan sett en massa bilder från min midsommar i Friluftsbyn och nu kommer vloggen! Det är blomplockning, kransbindningskurs och en hambo i