Hej bloggen. Jag har ett problem. Jag är kär i en kändis.

I have a confession to make.

Minns ni när ni var små (7, 12, 14?) och var störtkära, överhuvudet förälskade i en kändis (Rick Astley, Brandon i Beverly Hills, Patrick Swayze)? Satt och stirrade på planschen på väggen eller pussade på skivfodralet? Drömde om honom och smidde planer om hur du skulle få honom att inse att just du, bland alla miljoners miljaders tjejer som också var lika kära i honom, att du var den rätta?

Normala personer slutade med det beteendet för ca 20 år sedan. Men inte jag. Nejnej, varför vara normal? Hej, jag heter Linda, är snart 34 och kär i en kändis. Eller, inte ens en kändis, en rollfigur. Det blir alltså inte värre än så här.

Över jul presenterade min bror mig för ”Doctor Who”, ni vet den här alienpersonen med två hjärtan som reser omkring i universum i en blå telefonkiosk och räddar världen på löpande band i framtiden och dåtiden och på Pluto? Ja, den. Och den här namnlöse doktorn, eller David Tennant som han heter i mänsklig form, kan potentiellt vara den perfekta mannen. Det där håret som faller ner i pannan. Det sneda leendet. Rynkorna i pannan. Kostym och Converse. Tokrolig. Räddar världen. Och som mannen kan bära upp en rock. Han har allt. Inklusive en tidsmaskin. Fast inte skägg (didn't see that one coming, did you?).

Jag är inne på fjärde säsongen (japp, sedan jul) och nu sitter jag på riktigt och längtar hem på dagarna för att få se ett nytt avsnitt. Sitta och sukta. Och snart kommer han att dö, och jag kommer gråta sönder (som att jag inte gjorde det när Rose försvann, herregud vilket hulkande). Det är typ fyra avsnitt kvar, så jag kommer på riktigt att vara deprimerad efter helgen. Alltså, sorgedeprimerad.

Jag har för fan människan som bakgrund på min telefon!!! Jag orkar inte. Jag behöver hjälp.

Skicka mig på rehab. Eller ge mig en man. Eller David Tennant. Det går också bra.

/ Fangirl gone cray-cray

tennant

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

 1. Suck, jag vet hur det känns. Jag är precis lika besatt av Tannant som du. När jag fan Doctor Who blev jag besatt, och är fortfarande! Det känns lite som att ha en långdistansförhållande fast utan att man någonsin möts. Jag trodde man skulle komma över såna här besattheter när man närmade sig trettio men tydligen inte….

 2. Hej Linda jag har ett problem. Jag är typ 36 år och kär i en kändis. Asså vi är ju nästan typ gifta, även om inte han vet om det, och som om inte det vore nog; jag har en bild på Honom. På mitt skåp. Där jag jobbar. Den du!

  För övrigt har jag varit nästan typ tillsammans med Vanilla Ice. Men det va ju på den tiden då det liksom var okej att vara galet kär i sådana därna kända människor. Typ i tonåren.

 3. Det är lugnt Linda, jag är precis likadan :D!
  Just i dagarna faktiskt har jag hittat en ny kändisförälskelse, helt sjukt haha!
  Och när filmen Femtio Nyanser av Honom kommer ut då tror jag att jag ligger riktigt illa till alltså. Herregud! Tragiskt nästa ju haha :D.

 4. Vi är förälskade i samma man, eller, samma alien. Jag grät floder när en tionde doktorn såg in i kameran med tårar på kinderna och sa de där magiska orden som du också kommer få höra alldeles snart. Jag hatade den elfte doktorn. Jag tyckte han var hemsk men snart blev jag allt lite kär i honom också. Det är en konstig karaktär att falla för, men lätt. Och man är inte ensam.

 5. Hahahaha, jag vet hur det är. Själv har jag suttit och googlat ”David Tennant wife” och sedan avundsjukt konstaterat att hans fru är supergullig i The Doctor’s Daughter och inte riktigt vetat hur jag ska hantera den känslan. Haha! Men av någon jävla anledning blir jag alltid halvt besatt av en karl i alla serier jag tittar på. Peter Bishop i Fringe, Spike i Buffy, Logan i Veronica Mars, Doktorn i Doctor Who och Sherlock i Sherlock (FLÅS!). Doktorn och Sherlock är ju såklart extra lockande eftersom de båda är sexuellt otillgängliga karaktärer, vilket inte är särskilt vanligt, alls.

 6. Hej du är inte ensam är också kär i en kändis för va det Leonardo dicaprio men nu är det Bradley Cooper så får jag ser en film med honom önskar jag att jag var tjejen i filmen så du är inte ensam

 7. Hej du är inte ensam är också kär i en kändis för va det Leonardo dicaprio men nu är det Bradley Cooper så får jag se en film med honom önskar jag att jag var tjejen i filmen så du är inte ensam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ