Skyddad: Hej bullen (bloggen). Jag har ett problem.

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Åååh vad jag känner igen mig! Har haft precis samma dilemma. Jag bad personen i fråga vara ärlig, och det är mitt råd till dig med. Annars går man ju bara och undrar och funderar och det liksom ligger där och gnager och irriterar. Det är ju bättre att få ett svar man kanske inte vill ha än inget svar alls tycker jag. Sen kan man skäppa det. Kram och lycka till!:)

  2. Håller med dig och ovanstående, det är nog bara att vara ärlig som fungerar i längden. Och får du inget svar så är det nog bara att försöka släppa det så fort det går, även om det inte är enkelt.

  3. Be honom vara ärlig, det är det minsta man kan begära. Då vet du i alla fall, och är det så att han inte vill så synd om honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Föreläsning Bukarest

En sväng till Bukarest

Förra veckan gjorde jag min första internationella föreläsning. Och det gick över förväntan! Hör här: Jag var inbjuden till Influencer Marketing Conference i Bukarest, Rumänien,

Årets Landsbyggare

Hur hamnade jag här egentligen?

I år har jag och Alexandra poddat i hela fyra år. 155 avsnitt har det blivit av ”Vad fan håller jag på med?!” och en

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte