I’m busy doing nothing at all.

2014-09-20-11.06.54 2014-09-20-11.07.26Det här gör jag idag. Halvligger i soffan, äter sursockrade (viktigt) bilar, klappar vovve och jobbar samt läser ikapp mig på bloggar som jag varit tokdålig på att läsa på sistone. Jag har varit på långpromenad i det här fantastiska höstvädret och senare ikväll ska jag laga tacos och titta på Doctor Who. Precis en sådan dag som jag behövde, inga tider att passa, inga måsten, bara mys.

Samt att jag är lite handikappad eftersom jag stukade min vänstra tumme/handled rejält igår när jag ramlade i backen och typ inte kan använda den. Så jag är inte riktigt till någon fysisk nytta idag ändå.

Vad gör ni?

 

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det var premiär för ankelsockar och

Svampjakt

Glad lördag! Just nu pågår Bokmässan för fullt i Göteborg och förra året var jag ju där för att prata om “Yrke: Influencer”. Känns lite knäppt sådana här stunder med

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft värre onsdagar! Vissa lyssnade på