Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

2019-02-23 14.15.33

Hej måndag!

Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm, Emilia och Sanna.

När vi bokade in resan så fick jag några krav på listan, bland annat tacos på fredagskvällen, vinterutflykt och utgång (alltså på krogen). Och i alla fall två av tre infriades, anser mig därför vara en godkänd värdinna.

2019-02-23

I lördags tog jag de två Stockholmarna (som egentligen är en skåning och en finlandssvensk) ut i den norrländska skogen för att avnjuta det bästa av Höga Kusten. Förhållandena var inte helt optimala då det hade varit töväder och sedan -15 grader och sedan började det regna så det var snorhalt i skogen och vi gled omkring i bästa Bambistil.

Selma, Emilias urgulliga lilla schnauzer var också med. Och Leia, så klart!

2019-02-23

Hejhej Sanna i tallskogen!

2019-02-23 13.51.38

Efter modigt klättrande uppför ett berg (Sanna kröp delar av vägen pga enormt hala skor) hamnade vi här, uppe på Ögeltjärnsberget med utsikt mot Trysunda och Ulvön. Jag har varit här några gånger tidigare, lite kul att jämföra årstid och väderförhållanden.

2019-02-23 13.51.42

Jag (jag!!!) gjorde upp eld och så hade vi varm choklad och ostmackor med oss som vi mumsade på. Det var några plusgrader så helt underbart mysigt att bara hänga och tanka natur.

2019-02-23 13.46.48

Emilia ville vifta med morakniven och jag var lite rädd.

2019-02-23 14.14.47

Fin tjej, fin utsikt!

2019-02-23 14.16.26

Så bra personer, de gör mig bättre. Eller de försöker i alla fall.

2019-02-23 14.20.09

Och nu tar en vecka med intensivt arbete vid, samt ett och annat jobbigt privat beslut. Men det tar vi en annan dag.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt

Lofoten

Vykort från Lofoten

Hej bloggen! Jag är i Lofoten! I Lofoten? På Lofoten? Oklart. Jag är i alla fall i norra Norge, ovanför Polcirkeln, i midnattssolens land. Just

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av