Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

2019-02-23 14.15.33

Hej måndag!

Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm, Emilia och Sanna.

När vi bokade in resan så fick jag några krav på listan, bland annat tacos på fredagskvällen, vinterutflykt och utgång (alltså på krogen). Och i alla fall två av tre infriades, anser mig därför vara en godkänd värdinna.

2019-02-23

I lördags tog jag de två Stockholmarna (som egentligen är en skåning och en finlandssvensk) ut i den norrländska skogen för att avnjuta det bästa av Höga Kusten. Förhållandena var inte helt optimala då det hade varit töväder och sedan -15 grader och sedan började det regna så det var snorhalt i skogen och vi gled omkring i bästa Bambistil.

Selma, Emilias urgulliga lilla schnauzer var också med. Och Leia, så klart!

2019-02-23

Hejhej Sanna i tallskogen!

2019-02-23 13.51.38

Efter modigt klättrande uppför ett berg (Sanna kröp delar av vägen pga enormt hala skor) hamnade vi här, uppe på Ögeltjärnsberget med utsikt mot Trysunda och Ulvön. Jag har varit här några gånger tidigare, lite kul att jämföra årstid och väderförhållanden.

2019-02-23 13.51.42

Jag (jag!!!) gjorde upp eld och så hade vi varm choklad och ostmackor med oss som vi mumsade på. Det var några plusgrader så helt underbart mysigt att bara hänga och tanka natur.

2019-02-23 13.46.48

Emilia ville vifta med morakniven och jag var lite rädd.

2019-02-23 14.14.47

Fin tjej, fin utsikt!

2019-02-23 14.16.26

Så bra personer, de gör mig bättre. Eller de försöker i alla fall.

2019-02-23 14.20.09

Och nu tar en vecka med intensivt arbete vid, samt ett och annat jobbigt privat beslut. Men det tar vi en annan dag.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och