Skyddad: Jag saknar dig. Jag vill älska mig.

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. Ja, jag blev rädd. Kände mig… lamslagen och kunde inte ens skriva en kommentar, vilket känns jobbigt nu i efterhand. Men ärligt talat, vem bryr sig om jag blev rädd, det är ju skitsamma i sammanhanget?! För samtidigt som det skrämde skiten ur mig så är jag väl någonstans glad att du inte hymlar med hur det känns mellan varven. Att förneka att det ibland känns så jävla dåligt att såna tankar far genom huvudet för att liksom passa in och inte vara jobbig eller sticka ut, det vore att rätta sig i ledet, och snälla – försök att aldrig rätta dig i ledet! Fortsätt att vara ärlig med dig själv och inför andra hur du mår, det kommer förmodligen att vara en del av din ”räddning”. Tänker på dig.

    1. Tack kära du för dina ord. Det var en jävlig natt, jobbiga handlingar och insikter som förhoppningsvis var stora steg åt rätt håll, men jag undrar fortfarande vad som hände. Rädslan och oron gnager fortfarande i mig. Att vara ärlig mot sig själv och att veta vad som är sant och inte, det är svårt. Tack för att du är med. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog

En sommaronsdag i maj i Stockholm

Nu sitter jag på tåget hem till Övik igen efter några finfina dagar i Stockholm. Jag har helt brutalt ont i magen, ingen aning varför,

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag