La Julia 50 år

Idag fyller hon 50 år, kvinnan som egentligen är anledningen att jag är där jag är idag, att jag ens började med webbdesign och började bygga min första community – Julia Roberts. Det är en väldigt lång historia och jag tänker att en dag ska jag dra den men fram till dess får ni läsa om när jag träffade The Queen of Hollywood för åtta år sedan i London. Och som en bonus får ni också en video där hon reagerar på fansajten jag drev under en mindre evighet. DET är bra content.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Wow! Det är fascinerande med stunder, möten och människor som påverkar vilka vägar vi tar i livet! Vem hade man varit om man inte träffat vissa personer eller hamnat i vissa situationer!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga