Man känner sig aldrig så Carrie Bradshaw-ig som när man ligger på mage i sängen och bloggar.

Anyways.

Jakten på Kärleken

Nu förstår ni, är det så här, att dejtingsajten Happy Pancake pimpar ut mig i sin nya kampanj ”Jakten på kärleken”, någon form av ”stadsbrud letar kärlek på nätet”-reality. Detta sker ju inte helt oväntat med mitt medtycke och uppmuntran, men ändå. Jag är en av deras ”härliga singeltjejer” som under 90 dagar ska gå på en dejt i veckan (phew!) och dela med mig av detta fantastiska dejtingleverne till omvärlden. Ni kommer att kunna följa detta ogenomtänkta äventyr under hashtaggen #happydejt på instagram och även, självklart, här på bloggen.

I morgon ska jag gå på min första dejt, med en två meter lång man med fluffigt hår och skön attityd. Det är typ det jag vet om honom och ca allt jag behöver veta så här till en början. Vi ska, tack vare fabulösa Spontano, gå och se Russell Brand på Cirkus. På eventsidan varnar de för ”mycket grovt språk”, något som får mig att känna att den här dejten antingen kan bli helt fantastiskt skön, alternativt grymt awkward. Men vi satsar på det förstnämnda. Fingers crossed.

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 34/100 – Inlägg 52/100

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…

89. Att bygga en skalbar business med Gustav Johansson

I det här avsnittet pratar Linda med mannen bakom vegobloggen Jävligt gott: Gustav Johansson! Han delar med sig av massor av smaskens insikter när det kommer till strategier och affärsutveckling av sina sociala kanaler och sin närvaro online. Hur vikti…

Bubbel och universum

Det här är den bästa typen av kväll jag kan tänka mig. Vänner, bubbel, hemlagad mat, en soffa och diskussioner om Hells Angels, hångel och