La Linda och Jakten på Kärleken

Man känner sig aldrig så Carrie Bradshaw-ig som när man ligger på mage i sängen och bloggar.

Anyways.

Jakten på Kärleken

Nu förstår ni, är det så här, att dejtingsajten Happy Pancake pimpar ut mig i sin nya kampanj ”Jakten på kärleken”, någon form av ”stadsbrud letar kärlek på nätet”-reality. Detta sker ju inte helt oväntat med mitt medtycke och uppmuntran, men ändå. Jag är en av deras ”härliga singeltjejer” som under 90 dagar ska gå på en dejt i veckan (phew!) och dela med mig av detta fantastiska dejtingleverne till omvärlden. Ni kommer att kunna följa detta ogenomtänkta äventyr under hashtaggen #happydejt på instagram och även, självklart, här på bloggen.

I morgon ska jag gå på min första dejt, med en två meter lång man med fluffigt hår och skön attityd. Det är typ det jag vet om honom och ca allt jag behöver veta så här till en början. Vi ska, tack vare fabulösa Spontano, gå och se Russell Brand på Cirkus. På eventsidan varnar de för ”mycket grovt språk”, något som får mig att känna att den här dejten antingen kan bli helt fantastiskt skön, alternativt grymt awkward. Men vi satsar på det förstnämnda. Fingers crossed.

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 34/100 – Inlägg 52/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Rensar i mitt barndomshem

Ni kanske minns att jag i november var hemma i Övik och hjälpte till att rensa upp i mitt barndomshem? Det står nu tomt och

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här