La Linda tipsar: Billigare hudvård hos Look Fantastic

Jag är så sjukt ointresserad av hudvård. Så där till den milda grad att jag i omgångar använt body lotion att smörja in ansiktet med. Jag är en visuell person så när det gäller saker där jag inte får något synbart resultat direkt (till skillnad från t.ex. smink) så orkar jag helt enkelt inte lägga ned tid och energi.

I omgångar har jag testat Dermalogicas produkter, detta har berott uteslutande på att de dimpit ned i en goodiebag här och där, och det är nog den enda märket som jag fastnat för på något sätt. Sedan att det lovprisas till höger och vänster hjälper ju. Problemet med Dermalogica är att det är dyrt som guld, pengar som jag, åter igen, inte har lust att lägga ned på sådant jag inte kan se.

Men så snubblade jag över Look Fantastic. Eller, snubblade och snubblade, det var nog Kattis som puttade mig åt det hållet. Det är en brittisk sajt som har hår- och hudvårdsprodukter som sitt forte och de har en hel avdelning med bara Dermalogica-produkter. Och det bästa; det är billigt. Eller. Billigare i alla fall. Och de har så gott som alltid fri frakt. Och i och med att vi pratar England så blir det ingen tull och sådant jox. Dessa faktorer, kombinerat med att pundet ligger ganska lågt just nu (ca 10 kr), gjorde att jag klickade in en beställning på Special Cleansing Gel, Skin Smoothing Cream och Total Eye Care. Tjoff rakt in i väggen bara!

Jag har beställt från Look Fantastic en gång tidigare, då var det puder från Bare Minerals som låg i varukorgen. Priset för denna är £23 (ca 240 kr), jämförbart med Kicks där samma produkt kostar 450 kronor. Vi snackar alltså nästan halva priset! Så, från mig till dig, varsågod.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala