Ny frisyr? Hjälp!

Hej vänner!

Usch, den här torsdagen har inte alls varit bra. Vissa dagar känns som att jag bara tagit en expressrutschkana tillbaka rakt in i depressionen igen. Allt är grått, jag hittar ingen lycka i något och jag vill bara sova. Men jag vet att det inte är så, det är PMS blandat med oro inför viktiga beslut och utmattning efter intensiva dagar. Men med mitt psyke är jag känslig och då vet jag att jag bara måste lägga mig på soffan och vila, speciellt med tanke på att jag ska på Vidstar Conference imorgon och måste vara på topp. Så det var bara att boka om möten och ladda batterierna.

FRISYR

Källor

Men nog om mitt crappiga mentala tillstånd, kan vi istället prata om att jag ska klippa mig nästa vecka! Det här är en lyx som jag inte unnar mig speciellt ofta så jag är otroligt pepp och glider runt på Pinterest och letar inspiration. Det lutar åt att det blir en rätt kraftigt vinklad lob, alltså en lång page som är kortare i nacken och längre fram. Mellanpartiet ska precis ta i axlarna och sedan längre fram och kortare bak – men INTE så kort att hårfästet syns, jag har inga behov att återse Robyn-eran.

Jag ska förresten till Jossans frisör Anna som jag träffade när jag föreläste på Startup Sthlm för ett tag sedan. Ska bli spännande med en ny frisör!

Vad tror ni? Bra tanke?

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

5 kommentarer

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! torsdag, 8 september, 2016 - 8:04 e m

Blir skit snyggt!

Reply
AnnaKW torsdag, 8 september, 2016 - 9:32 e m

Jag tror nya frillan blir jättebra. Är själv sugen på nåt liknande, så det ska bli kul att se hur det blir! Hoppas att de gråa molnen skingras snart.

Reply
Finurliga fröken torsdag, 8 september, 2016 - 11:16 e m

Spännande med ny frisör och ny frisyr. Tror de kommer bli grymt! Kanske nått jag ska satsa på när mitt hår blivit längre. Ska bli spännamde att se resultatet. Kram

Reply
Maria Anderzon - skönhetsblogg måndag, 12 september, 2016 - 3:25 e m

Kort och isblont är så rackarns snyggt! Har själv funderat på det men har lovat mig själv att låta mitt hår bli långt.

Reply
Paulina Gunnardo måndag, 12 september, 2016 - 9:04 e m

Bra att du vet vad du behöver när du uppmärksammar symptom. Hoppas att du mår bättre nu <3

Tror den där frippan blir jättesnygg btw 🙂

Reply

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet “Bloggbusiness”), den 22 januari 2015. Ebba Zingmark var min

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var så många som var med