Olinda = Musikindustrins mardröm

Olinda = Musikindustrins mardröm

050705-video.jpg

** Varning! I detta inlägg spyr jag MYCKET galla**

VÅÅÅÅP! Alltså, det är inte mycket som får mig upprörd, men när man ena dagen sitter och tittar på RIKTIGA artister på Live 8 och nästa dag får sån här smörja tryckt i ansiktet så blir jag lack.

Olinda jag-har-så-mycket-skit-i-mina-läppar-så-de-kommer-att-spricka Paradise Hotel har bestämt sig för att göra musikkarriär. Gode Gud, bespara oss denna smärta! WHY?! ”Min har väldigt ironisk text och är inte speciellt djup,” säger Olinda själv. NO SHIT! Låt mig ge er ett smakprov:

I'm hot and ready to work you steady, anyway you want me to, LALALA
As we start up the party with baby oil and some shiny toys, your playboy bunnies will make you get through the night.

Ge flickan lite mat och släng in henne i ett mörkt hörn på nån klubb på Stureplan.

Och hennes ”dans” sedan. ”Om jag juckar lite och slänger med armarna så ser det nog ut som om jag dansar”. Nej Olinda, du ser NEDKNARKAD UT!

Om ni fortfarande vågar se videon och höra låten, klicka på bilden ovan. PÅ EGEN RISK!

4 svar

 1. Va’ sjukt! Jag tittade alldeles just precis på Olindas video (utan att ha läst ditt inlägg). Sen surfade jag hit via nyligen.se och fick upp ditt inlägg.
  Jag håller helt med dig! Låten är pissdålig, videon suger. Olinda själv har jag inte någon uppfattning om, såg bara löpsedlarna hon skapade men aldrig programmet. Min 50+ chef stod dock bredvid mig när videon snurrade, och han mer eller mindre dräglade. Vidrigt.

 2. oh god.
  är det ett bra eller dåligt tecken när min 6 mån´s bebis lalala-ade med när videon gick? oj, kanske inte borde ha låtit henne se detta.
  and, by the way, love your blog.

 3. Biggis, det värsta är ju att vissa faktiskt GILLAR henne! *urk* Är hela bunten lobotomerad eller?

  Och Linda.. Att utsätta ditt barn för Olinda är nästan lika illa som att sätta stackarn framför filmen DET innan hon ska ha barnkalas med clown. Måste nog anmäla dig till soc. 😉 Å tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Midsommar 2018

Du har ju redan sett en massa bilder från min midsommar i Friluftsbyn och nu kommer vloggen! Det är blomplockning, kransbindningskurs och en hambo i

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en