Så gör du omslagsbilder till
Instagram Stories!

Har du spanat in IGTV ännu? Det är alltså Instagrams nya satsning på mer välproducerad video, en” YouTube-utmanare” som vill få oss att titta mer på vertikal video (precis som Instagram Stories). Läs mer om IGTV hos Teknifik!

Hur som helst, även om jag inte är överförtjust i konceptet vertikal video i producerat format så måste jag ju alltid testa nya saker och har därför slagit två flugor i en smäll. Jag har både testat IGTV och gjort en tutorial om hur du skapar omslag till dina höjdpunkter för Instagram Stories, kolla in den här!

Vad vill du se en tutorial på eller att jag pratar om på IGTV? Let me know i kommentarerna!


Vill du veta hur du får till sådana här snygga omslag till Featured Stories på Instagram? Ladda ner min guide GRATIS här nedan!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Hej hej, jag skulle gärna ha kvar själva omslagsbilden i min storie som bild 1 men i takt med att man lägger in fler höjdpunkter så hamnar omslagsbilden i mitten av flödet istället. Finns det en funktion eller app där man kan ändra ordningen på sina stories?
    Eller är jag för perfektionistisk 🙂

    1. Nja, de hamnar ju i den ordning du lagt upp dem så om du vill ha omslagsbilden först så måste du lägga upp den först av de klipp du vill ha i din höjdpunkt. Så vitt jag vet finns ingen app för att fixa detta, jag har aldrig känt behovet så har inte kollat upp. Liiiite för perfektionist kanske. 😉

    1. Nej, den höjdpunkten med senast uppdatering kommer först. Jag tror dock du kan “lura” den genom att lägga till ett klipp i den höjdpunkten och sedan ta bort det klippet. Har dock inte testat det själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som

Status på taket

Hallå där! Nu var det ett tag sedan du fick en uppdatering kring hur det går med det där rackarns taket i vardagsrummet, så jag

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur