Så gör du omslagsbilder till
Instagram Stories!

Så gör du omslagsbilder till
Instagram Stories!

Har du spanat in IGTV ännu? Det är alltså Instagrams nya satsning på mer välproducerad video, en” YouTube-utmanare” som vill få oss att titta mer på vertikal video (precis som Instagram Stories). Läs mer om IGTV hos Teknifik!

Hur som helst, även om jag inte är överförtjust i konceptet vertikal video i producerat format så måste jag ju alltid testa nya saker och har därför slagit två flugor i en smäll. Jag har både testat IGTV och gjort en tutorial om hur du skapar omslag till dina höjdpunkter för Instagram Stories, kolla in den här!

Vad vill du se en tutorial på eller att jag pratar om på IGTV? Let me know i kommentarerna!


Vill du veta hur du får till sådana här snygga omslag till Featured Stories på Instagram? Ladda ner min guide GRATIS här nedan!

7 svar

  1. Hej hej, jag skulle gärna ha kvar själva omslagsbilden i min storie som bild 1 men i takt med att man lägger in fler höjdpunkter så hamnar omslagsbilden i mitten av flödet istället. Finns det en funktion eller app där man kan ändra ordningen på sina stories?
    Eller är jag för perfektionistisk 🙂

    1. Nja, de hamnar ju i den ordning du lagt upp dem så om du vill ha omslagsbilden först så måste du lägga upp den först av de klipp du vill ha i din höjdpunkt. Så vitt jag vet finns ingen app för att fixa detta, jag har aldrig känt behovet så har inte kollat upp. Liiiite för perfektionist kanske. 😉

    1. Nej, den höjdpunkten med senast uppdatering kommer först. Jag tror dock du kan ”lura” den genom att lägga till ett klipp i den höjdpunkten och sedan ta bort det klippet. Har dock inte testat det själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad fan håller jag på med?!

Vad fan håller jag på med – just nu?!

Hej kompis, glad lördag! Nu sitter jag på tåget igen till Stockholm. Ett jädra farande på mig! Den här månaden blir det mycket Stockholm, den

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt

Allt som hände i maj

Maj var månaden som ALLT hände. Verkligen typ allt. Vi gick från vinter till sommar, jag fick fiber (!!!) och en massa annat som bara