Sådär lagom till jul

Sådär lagom till jul

Lagom till att jag skulle ta mitt pick och pack och tuffa upp hit till Norrland so damp en notis ner i brevinkastet som föreslog att jag skulle masa mig till närmaste postkontor och inhämta ett paket. Alltid lika spännande! Så också denna gång. Där, på Gunnars Tobak låg de och väntade på mig, mina sprillans nya, ”Black strappy satin evening sandals”. Thank You Ebay! Nu är julafton räddad för fossingarna.

Igår hittade jag ett par turkosa sandaler från Björn Borg på rea inne i stan. Divine!! Men mamma sa ifrån. Och när man är hemma hos mamma så gör man som mamma säger. Fick räcka med fem par denna månaden.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Två nya kycklingar i hönshuset!

Nu tycker jag att det är dags för lite gladare toner här på bloggen! Det var väldigt mycket död där förra veckan så därför är

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev