Shopping: Behovet av vinterskor

Jag behöver vinterskor. Det är jobbigt av flera olika anledningar.

1) Det är tråkigt att köpa vinterskor.
2) Se punkt 1.

Nu har jag i alla fall hittat tre par skor som jag skulle kunna tänka mig. Samtliga är i skinn.

Känga från Din Sko. Gillar dragkedjan på utsidan och att det är lite klack. Den är varmfodrad och den räfflade sulan ger bra vintergrepp och sulan blir inte lika kall pga räfflingen. Om jag inte blir Bambi pga klack känns den här given. Även billigast.

Stövel från Scorett (D for Dasia). Den versionen av denna jag provat i butik är dessutom fodrad. Så, varm och låg, vilket minskar risken för magplask. Det vettiga valet. Dock ej räfflad sula.

Stövlett från Scorett. Galet skön och inte alls jobbig att gå i på grund av den tjocka klacken och platån. Dock helt värdelös som vintersko pga snorhal och icke fodrad. Men ändå den jag helst vill ha. Go figure.

Så, vad tycker ni?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Den du helst vill ha! Livet är alldeles för kort för att tänka praktiskt vad gäller skor, och dessutom, här nere kan man faktiskt välja skor som kanske inte är helt optimala på snöföre eller i -25. Med lite tur och klimatförändringen blir det kanske inte ens snö iår :)?

  2. Broddar! Eller gå jättejätteförsiktigt! Eller, en klassiker vid dåligt väglag, använd dem som “inneskor”. Ute tänker inte särskilt många på vilka skor du har(om du inte halkar omkring och ramlar titt som tätt, vill säga) men inomhus…En del av din väl uttänkta outfit och look. Mvh tank sedan läääänge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia