Ska JAG åka slalom??

Ska JAG åka slalom??

Sist jag åkte slalom var när jag gick på gymnasiet. Jag minns ångesten inför skiduthyrningen då man var tvungen att meddela hur mycket man vägde och sedan skräcken när man stod längst upp i backen, blickade ner och visste att man var tvungen att ta sig ner till det där lilla huset på något sätt. Jag är höjdrädd, by the way. Jag blev expert på barnbacken, kan tilläggas.

Syster Anna kommer hit från Norrland och hälsar på imorrn. Hon har sportlov just nu och av någon anledning så förknippas detta med utomhusaktiviteter av olika slag. Skidåkning, varm choklad, pulka och snöbollskrig. Så nu har jag lovat att vi ska åka till Ulricehamn och åka slalom. Uh-oh. Jag kanske fegar ur och åker sopsäck i pulkabacken istället. Hela grejen med täckbyxor och varm choklad och ostmackor låter dock rätt lockande, jag vet inte om det är barnet eller mamman i mig som kallar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag! Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på

109. Om vikten av integritet som influencer med Amilia Stapelfeldt

Du kanske känner igen henne från Big Brother eller hennes video om antivaxxers som gick viral på Instagram härom veckan? Trots detta ärAmilia Stapelfeldtallt annat än van att stå framför kameran.Med en bakgrund som politiskt aktiv …

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!