Tankar kring en tid som var då

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar en Pandora's box och så sitter man där och scrollar långt lång tillbaka i bloggarkivet och känner hur det kändes där för fem-sex år sedan. Jobb, kärlek, ångest och hjärtesorg. Det är otroligt hur nära det ligger till hands ändå.

För fem år sedan jobbade jag med webben och sociala medier på Efva Attling. Jag har i stort sett inte varit tillbaka till kontoret sedan jag slutade 2013 (och startade eget) men idag hade de ett event på HQ för ”family and friends” så jag svängde förbi, kramade på min gamla chef och shoppade en ring.

Så många gånger jag gått nerför den här backen till Münchenbryggeriet men alla sorters känslor i kroppen.

Ni vet hur man någonstans delar in sitt liv i epoker, eller block. Jag har ett Borås-block, ett ny-och-vilse-i-Stockholm-block, ett jorden-runt-block. Jag har ett Attling-block. Det består bland annat av den bästa anställning jag någonsin haft, en utbrändhet (två saker som verkar motsägelsefulla men går alldeles utmärkt att kombinera visade det sig), en hel drös romanser och lika många sprickor i hjärtat. Otaliga kvällar på Bleckan och texter om kärlek.

Jag tog bilder i spegeln på toaletten med det bästa selfieljuset någonsin. Så många bilder jag tagit i den spegeln. Den levererar fortfarande.

När jag gick hem låg en hinna av regn över Stockholm och jag tänkte på hur jag lite saknar att känna på det viset som jag gjorde då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA. Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.