I just want somebody to run through the streets of New York cause they can’t wait to be with me.

the-pill-1

I just want somebody to run through the streets of New York cause they can't wait to be with me.

Min första tanke efter att precis ha sett ”The Pill” där jag ligger i en hög av mush i soffan och småsnyftar. Man är så nöjd med att vara singel och göra sin grej och jobba skiten ur sig och liksom njuta av att kunna ställa villkoren på sitt eget liv.

Tills något (någon) comes along och påminner en hur det är att vara kär. Och så blir man den där lilla längtande blöta pölen och skulle kunna hugga av sig ena armen för att få en varm bröstkorg att sova på och pussar i håret. Jävla kärlek alltså.

Men ”The Pill” alltså. Fin liten indierulle av debutregissören JC Koury. Finns på Netflix. Hela filmen är filmad med två Canon 5D, jag älskar den grejen. Får mig att fundera på om jag kanske skulle göra en egen film. Om att ligga i soffan och lipa till mushiga kärleksfilmer. Åh vänta. Det var ju Bridget Jones.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Nu flyttar jag!

Min sista vecka i Stockholm innan flytten gick till Övik bestod av packning, packning och mer packning. Samt en härlig fotoutflykt och avskedsfest med bästa

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak