Träningsvärk, alkisbröl och lite saknad

Träningsvärk, alkisbröl och lite saknad

Träningsvärk ja?! Verkligen överallt! Triceps, biceps, framsida lår, baksida lår, insida lår. För att inte snacka om bröstmucklerna. AAAJ! Behöver jag tillägga att jag bangade på combatpasset idag? Bodyjam på måndag, jag laddar inför det istället.

Att kunna sitta ute och äta klockan åtta den 21 september är inte fy skam. Växthuseffekten har bestämt sina ljusa sidor med. Jag mötte upp Urr-Urr på Brasseriet som tydligen blivit det nya alkishaket i stan tack vare sina dagliga After Work-priser. Inte så tilltalande att ha ett gäng medelålders karlar brölande bakom sig, över alldeles för många stora starka, innan klockan ens slagit nio. Men bra mat och trevligt sällskap dränkte brölet.

Idag saknar jag verkligen C. Tidigare hade jag en liten ångestkänsla när jag tänkte på honom på grund av all press jag kände att jag måste vara perfekt, vara den person som han förtjänade. Nu vill jag bara känna hans värme igen, hans trygghet. Nu vill jag bara hålla handen, sitta bredvid honom, bara vara i hans närhet. Bara stryka ett streck över allt och bara vara vi igen. Vi när vi var som lyckligast. Tiden läker, tiden helar. Tiden kommer föra oss samman igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.