*Tweet Tweet* aka tatueringscravings

*TweetTweet* aka tatueringscravings
Bilder från Pinterest.

Efter min företagarkurs idag fick jag ett infall och gick till blodcentralen för att anmäla mig som blodgivare. Jag har tänkt göra det länge men karantän för saker som tatueringar och liggande har kommit i vägen. Idag var bara provtagande men i juli får jag lämna “på riktigt” för första gången. Det känns liksom fint att kunna göra något så litet som förhoppningsvis kan hjälpa så mycket.

Och självklart kickar de då in. Som på beställning. Tatueringscravingsen. Å di grövsta. Sedan min fingertatuering förra året har jag funderat på min nästa. De här pippifåglarna har jag tittat på hur länge som helst och jag är så sugen att jag blir röd och grön och blå och hela regnbågen på en gång. Är det typ inte den finaste tatueringen du kan tänka dig? Dåndimpen liksom.

Men nej. Icke sa nicke. Nu ska den här bruden ge blod och inte dra på sig några dumma sex månaders karantän igen. Därmed basta. Det får bli nästa år. Eller i alla fall till hösten.

Augusti är höst va?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Är det inte ett års karantän för tatueringar? Jag får iaf inte ge blod igen på ett år eftersom min kille tatuerat sig o.O Skitstörigt xD Men vill de ha sådanna regler så är det ju inte mitt problem 😛

  2. Åh. Jag har tittat på samma. Så superfin! Jag är nog alldeles för feg för att tatuera mig, samt riskerar bli arvlös om ja gör’t 😉
    Det är meningen att jag ska maila dig om allt kring h&m. Du har satt spiken så jävla hårt på huvudet (heter det så?) kring ganska exakt vad jag gått och gnatat om i åratal. Varför görs inte kollektioner i alla storlekar. Osv osv osv. i evighet AMEN! Jag säger det här: YOU ROCK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan “vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en “förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?